Burger med rødbedebøffer

Burgere med rødbedebøffer er både et sundt og lækkert alternativt til de traditionelle burgere med kødbøffer. Derudover giver rødbeden bøfferne den flotteste pinke farve, som blot gør burgerne mere appetitlig at nyde. Burgerne fyldes dertil med avocado, rucola og en lækker hjemmelavet dressing.

10 min. forb.
25 min. total

Ingredienser

  • 1,2 dl yoghurt natural
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk persille, hakket
  • 2 spsk hørfrø
  • 1 spsk vand
  • 1,2 dl rødbede, revet
  • 4,5 dl cannellini bønner, drænet
  • 1 dl basilikum
  • 0,25 tsk salt
  • 0,25 tsk peber
  • 4 stk burgerbolle, fuldkorn
  • 4,5 dl rucola
  • 1 stk avocado, i skiver
  • 1 stk tomat, i skiver

Instruktioner

  1. I en blender, bland yoghurt, chilisauce, persille og 2/3 af hvidløget. Blend indtil ensartet. Lad det trække.
  2. Put hørfrø i en foodprocessor og puls et par gange. Tilføj rødbeder, bønner, basilikum, det resterende hvidløg, salt og peber.
  3. Puls indtil det er hakket og blandet. Tag blandingen ud og form den til hakkebøffer. Opvarm en stegepande ved mellem-høj varme.
  4. Hæld olie på panden. Steg bøfferne i 5 minutter på hver side. Skær bollerne i halve og rist dem.
  5. Læg rucola og bøf på underbollen. Læg tomat og avocado ovenpå. Hæld dressing på og afslut med overbollen. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 574 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 64%

Fedt: 18%