Tomatsalat med kylling

25 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup smør
  • 4 stykke brød, fuldkorn, ristet
  • 0,25 tsk hvidløgspulver
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 tsk agave sirup
  • 8 ounce hovedsalat
  • 2 stk kyllingebryst i tern
  • 3 cup cherrytomat, halveret
  • 8 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Steg kyllingen i 5 minutter per side på en non-stick pande ved mellem-høj varme.
  2. Smør smør på en side af hvert stykke brød.
  3. Krydr med hvidløg. Grill brødet i 1-2 minutter i ovnen ved 200 °C, ved at stille dem ind på den øverste rist lige under varmelegemet.
  4. Læg salaten på en tallerken, læg tomat og kylling ovenpå og vend med dressingen.
  5. Drys parmesan ovenpå. Server med hvidløgsbrød til. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 520 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 18%

Fedt: 60%