Så mange kalorier indtager du på din all-inclusive ferie

Skrevet af Anne Christensen
Kostvejleder 04. aug 2021

Det er svært ikke at overforkæle sig selv på en all-inclusive ferie med al den lækre mad og drikke. Faktisk foretrækker mere end hver fjerde dansker at tage på all inclusive ophold, og det er helt sikkert også en foretrukken rejsemodel blandt de små.

De fleste af os ville forvente at tage et par kilo på - men mængden af kalorier, som feriegæsterne sluger dagligt, kan få dig til at genoverveje afmeldingen af dit fitnessmedlemsskab.

Men hvor meget beløber det sig egentlig i, når man begynder at kigge på indtaget af kalorier? Sundhedssiden Arono.dk har sat sig for at undersøge netop dette. 

Nedenfor præsenteres et eksempel på en typisk dag på et all inclusive resort.

--> Klik her for at downloade illustrationen i fuld opløsning

Kvinder bør typisk indtage et sted mellem 1600 og 2200 kalorier, mens mænd bør holde sig et sted mellem 2000 og 3000, for at holde vægten. På Arono.dk kan du se præcis hvor mange kalorier du bør indtage.

For kvinder indtager men derfor mere næsten tre gange så meget som anbefalingen, og for mænd ca. dobbelt så meget. 

Du skal altså ikke regne med at tabe dig, hvis du tager på all-inclusive ophold. Tværtimod!

I første omgang troede vi, at det ville få os til at tænke os om en ekstra gang, før vi spiste vores fjerde portion patatas bravas. Men er det ikke det, ferier er til for?

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.

Lær mere om det sunde liv på arono.dk

Hvis du vil vide mere om, hvordan du lever et sundt liv, så læs videre på arono.dk. Her finder du en masse artikler og guides, der hjælper dig med kost, motion og den gode balance.

Du kan også hurtigt og let oprette dig som bruger, og så vil vores app skræddersy en kostplan til vægttab.

Få en gratis personlig kostplan!