Vores brugsbetingelser

Ved at anvende Arono.dk, installere vores mobil app eller gennem anden brug af vores tjeneste, accepterer du brugsbetingelserne på denne side. Herunder også behandlingen af dine personlige data.

I de følgende afsnit kan du læse hvilke vilkår, der foreligger ved brug af Arono samt om betingelser ved oprettelse af en brugerkonto. Dette er at betragte som en juridisk aftale mellem Arono og dig som bruger af tjenesten.

Hvis du er i tvivl om brugsbetingelserne og har spørgsmål hertil, så er du velkommen til at kontakte Aronos kundesupport.

Tjenesten Arono er drevet af Able Health ApS, CVR-nr. 38611933, Marselisborg Alle 24, 8000 Aarhus C (herefter kaldet ”Arono”).

Personlige data

Ved brug af vores tjeneste bliver der indsamlet personlige data fra dig om følgende: fulde navn, e-mailadresse, køn, alder, højde, vægt. Afhængig af din brug af tjenesten kan der indsamles personlige data vedrørende dit vægttabs- og vægtøgningsmål samt madvaner og præferencer således, at tjenesten kan optimeres bedst muligt til dig og dit behov.

Vi er hele tiden interesserede i at forbedre vores tjeneste og tillader os derfor muligheden for at indsamle yderligere personlige data fra dig. Skulle dette være tilfældet, vil du blive underrettet, idet indsamlingen af den personlige data finder sted.

Brug og sikkerhed af dine personlige data

Som bruger af vores tjeneste er dit privatliv meget vigtigt for os, og vi vil derfor kun indhente og behandle personlige data i overensstemmelse med EU General Data Protection Regulation (GDPR), der har til formål at beskytte dine data. Læs mere om vores håndtering af dine persondata i Aronos privatlivspolitik.

Børn

Der er en aldersgrænse på 15 år for brug af Arono. Servicen er ikke målrettet børn under 15 år, og vi indsamler derfor ikke bevidst data herfra. Hvis du er under 15 år, beder vi dig om ikke at indsende nogle personlige data gennem vores tjeneste.

Vi opfordrer forældre og lignende til at overvåge deres børns brug af vores tjeneste. Således kan de hjælpe os med at håndhæve vores brugsbetingelser ved at instruere deres børn til aldrig at anvende vores tjeneste uden tilladelse. Skulle dette ske alligevel, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at slette denne brugerinformation fra vores database.

Medlemskab og brugerkonto

Adgang til de udbudte ydelser på Arono kræver en registreret brugerprofil. Medlemskab af Arono bliver etableret og er gyldigt, når brugeren første gang logger ind via Facebook eller opretter en brugerprofil via e-mailadresse. Brugere kan få en gratis prøve på disse ydelser i 14 dage, hvorefter betalingen sker som led i den endelige registrering som bruger. Herefter kan brugeren fremadrettet anvende Aronos ydelser, og betaling vil forfalde hver måned, hver 3. måned eller årligt.

Ved brugeroprettelse accepteres samtidig de beskrevne brugsbetingelser. Accept af brugsbetingelser er påkrævet for at kunne oprette en brugerprofil på Arono. Brugeren bekræfter samtidig, at indtastede medlemsoplysninger (fulde navn og e-mailadresse) er korrekte. Ved brugeroprettelse bliver brugeren en del af Aronos e-mailliste, som dog altid kan afmeldes.

Dit medlemskab hos Arono fornys automatisk efter endt periode, indtil det aktivt opsiges. For at bruge tjenesten skal du have internetadgang og en kompatibel enhed i form af en computer eller smartphone samt give os en aktuel, gyldig og anerkendt betalingsmåde, som du altid vil kunne opdatere. Medmindre du afmelder medlemskabet inden faktureringsdatoen, giver du Arono tilladelse til at trække betaling for den følgende periodes medlemskab via den oplyste betalingsmåde.

Du har til enhver tid ret til at opsige dit medlemskab hos Arono. Du skal være opmærksom på, at du ved at afinstallere app’en på din smartphone ikke lukker din konto eller opsiger dit abonnement. Du skal aktivt selv lukke og opsige dette.

Arono forbeholder sig til enhver tid retten til at afslå eller opsige enhver brugerprofil uden påkrævet forklaring og uden varsel.

Arono og vores ydelser

Arono er er en tjenesteydelse udviklet og leveret af Able Health ApS. Tjenesten er tilgængelig online på Arono.dk, i Apple App Store som ”Arono” og i Google Play som ”Arono”. Formålet med Arono er at hjælpe brugere til en nemmere og sundere livsstil med et stort udvalg af opskrifter tilpasset dig som bruger. Arono kan bruges, hvis du ønsker at tabe vægt eller vedligeholde en sund livsstil.

Tjenesteydelsen er kun tilgængelig til privat brug og er ikke beregnet til kommerciel brug. Vores tjeneste må ikke misbruges således, at Arono, vores samarbejdspartnere eller andre interessenter på nogen måde kan skades. Du må kun anvende tjenesten, som vi tillader i disse brugsbetingelser.

Betaling

Betaling på Arono.dk bliver faciliteret via en sikker og krypteret infrastruktur ejet af vores betalingsudbyder, Stripe. Betalingsprocessen håndteres 100% af Stripe, og Arono har på intet tidspunkt adgang til dine betalingsoplysninger.

Ved tilmelding via Apple App Store eller Google Play håndteres betaling via deres tjeneste, og deres betalingsvilkår gælder i den henseende.

Fortrydelsesret

Aronos abonnement inkluderer 14 dages gratis prøveperiode, hvor du har mulighed for at opleve og afprøve Arono omkostningsfrit. Først efter prøveperiodens udløb trækker Arono første betaling. Opsiger du dit abonnement inden udløb, har prøveperioden været helt gratis.

Din fortrydelsesfrist på 14 dage starter fra abonnementsaftalens indgåelse. Dette gælder for medlemskaber af alle varigheder. Medlemskabet kan tidligst opsiges gældende fra næste abonnementsperiode.

Brugerens særlige forpligtelser og rettigheder

Brugeren står inde for, at al data oplyst af brugeren er korrekt således, at Arono kan yde den rigtige service i form af de ydelser, der udbydes og betales for. Al information, der gives til Arono behandles fortroligt, og Aronos ansvar fraskrives, hvis den oplyste information er forkert, idet brugeren i så fald ikke bliver vejledt ordentligt.

Du har altid rettigheden til at spørge, hvilke personlige data vi har om dig, og eventuelt bede os om at opdatere og/eller ændre enhver forældet eller ukorrekt data. Læs mere om dine rettigheder og muligheder i vores privatlivspolitik.

Ansvarsfraskrivelse for Arono

Som bruger af Arono accepterer du, at tjenesten anvendes på eget ansvar. Tjenesten leveres uden garantier, som den fremstår samt som den er tilgængelig. Arono garanterer ikke, at tjenesten samt dens tilgængelighed vil være fejlfri eller uafbrudt. Tjenesten vil løbende blive forbedret og vedligeholdt, og du må derfor forvente løbende opdateringer. Det anbefales, at du altid benytter den senest opdaterede version af tjenesten for at sikre optimal udnyttelse. Arono påtager sig intet ansvar for fejl eller udeladelser i oplysninger, software eller andre dokumenter.

Derudover fraskriver Arono sig alle garantier af nogen art for salgbarheden og egnetheden til et bestemt formål. Der gives ingen garanti for, at tjenesten opfylder dine krav og forventninger til opnåelse af mål og resultater, da der ikke foretages fysiske mål, der kan beregne dine præcise behov. Derfor er tjenesten baseret på et estimat. I forlængelse heraf gives der ingen garanti for nøjagtigheden, kvaliteten og pålideligheden af fremskaffede oplysninger.

Arono kan ikke stilles til ansvar for direkte eller indirekte skader og følgeskader forårsaget ved brug af vores tjeneste. Dette undtages dog i tilfælde af forsætlig handling eller grov uagtsomhed.

Du accepterer at godtgøre og skadesløsholde virksomheden, dens medarbejdere samt samarbejdspartnere fra og mod ethvert ansvar, skade, tab, krav og udgifter af enhver art.

Kontakt

Vores kommunikation med dig foregår via e-mail samt meddelelser, der er at finde på Arono.dk og i mobil app. Hvis ikke du ønsker at modtage meddelelser på din smartphone, kan du til enhver tid slå denne tjeneste fra. Du kan også afmelde dig e-mailliste, hvis du ikke længere ønsker salgsfremmende e-mails. Du skal dog være opmærksom på, at du stadig vil modtage svar via din e-mailadresse på dine spørgsmål og henvendelser sendt til vores kundesupport.

Ønsker du yderligere information, svar på henvendelser eller andet, bedes du kontakte Arono. Vores kundeservice er tilgængelig på e-mailadressen support@arono.dk. Ventetiden kan variere, men besvares så hurtigt som muligt.

Ændring af brugsbetingelser

Det kan være nødvendigt fra tid til anden at opdatere brugsbetingelser. Arono forbeholder sig derfor retten til på ethvert tidspunkt at ændre disse brugsbetingelser. Vi opfordrer dig til at læse vores brugsbetingelser grundigt igennem inden du registrerer en brugerkonto hos os, og at du altid tjekker for nye ændringer. Den nyeste udgave af Aronos brugsbetingelser vil altid kunne findes på vores hjemmeside og i app’en.

Disse brugsbetingelser er sidst opdateret d. 11. november 2021.