Velkommen til Arono

Alle skal have adgang til et sundt og vedholdende vægttab

Velkommen til Arono. Vi håber at du bliver hængende og får mulighed for at møde dit sundere jeg. Med Arono ønsker vi at gøre viden om sundhed og ernæring mere tilgængeligt og lettere at forstå. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at leve et godt og sundt liv uden, at det hverken behøver at koste en formue eller tage det meste af din tid.

Skræddersyet til dig

Med Arono får du mulighed for at blive sund på dine egne præmisser - derfor sætter vi en ære i at skræddersy kostplaner, så de passer til lige præcis den enkeltes behov. Vi er nemlig alle forskellige, og det skal der naturligvis tages højde for.

Vi ser sund kost som nøglen et bedre liv

Hos Arono er der plads til alle. Der er nemlig få ting, der bringer folk sammen, men kost er én af dem. Sundhed og velbefindende er noget, der optager os alle i højere eller mindre grad. Mange ting har betydning for ens sundhed og det kan være svært at holde styr på det hele. Der er dog én ting, vi kan kontrollere og det er vores kost.

I forsøget på at leve sundere ved de fleste, at kost og ernæring er en central faktor, men i en verden af diæter, trends og sociale medier kan det til tider forekomme uoverskueligt. Det ønsker Arono at lave om på. Vi tror nemlig på, at en sundere verden er en bedre verden.

Skribenter på Arono.dk

Lisa Batten
Personlig træner og kostcoach, Ph.D, CPT, PN1
Anne Christensen
Kostvejleder
Simone E. Jensen
Skribent

Arono er drevet af Able Health ApS, CVR 38611933.