De 3 bedste bud på en fitness app

Skrevet af Anne Christensen
Kostvejleder 01. okt 2020

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og mange begynder at få stress over, hvordan deres kroppe ser ud. Hvordan skal man dog kunne nå at blive strandklar inden for så kort tid?

Hvis du er én af dem, der stresser, så bare rolig: Med den rette fitness app kan du hurtigt og overskueligt opnå dine mål. Med en fitness app kan du lettere:

  • definere dine mål
  • finde ud af, hvilke træningsøvelser du skal udføre
  • planlægge hvornår og i hvilket omfang
  • og løbende holde øje med din fremgang

I denne guide har vi fundet de 3 bedste bud på en fitness app.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.

Fitness app 1: Charity Miles (https://charitymiles.org)

Denne app er perfekt til dig, som har svært ved at finde motivationen for at dyrke cardio-træning. Orker du ikke lige at stramme løbeskoene til? Jamen, hvad nu hvis du gjorde det i en god sags tjeneste?

Med Charity Miles vælger du den velgørenhed, du vil løbe for, og så donerer en forskellige sponsorer penge alt efter, hvor mange kilometer du løber, cykler eller på anden vis overkommer.

Fitness app 2: MyFitnessPal (https://www.myfitnesspal.com/da)

MyFitnessPal har i lang tid været en favorit, når det kommer til vægttab eller muskelforøgelse. Det skyldes, at den er perfekt, hvis du vil holde styr på, hvor mange kalorier du får dagligt. Denne fitness app har også en kalorie-database på mere end 6 millioner fødevarer!

Fitness app 3: PEAR Personal Coach (https://pearsports.com)

Det smarte ved denne fitness app er, at den hverken kræver dine øjne eller hænder; du kan bare have din personlige træner i ørerne, når du løfter vægte eller flyver afsted på landevejen.

For en overkommelig pris vil du have alverdens træningsprogrammer i lydformat med PEAR.

Arono – Hurtigt vægttab med din sunde kostplan

Hvis du vil have en fitness app, der er målrettet vægttab, så prøv Aronos slanke app.

Den kan nemlig noget lidt bedre end alle de andre: Den kan guide dig hele vejen til dit mål med al den viden, du har brug for. Arono har tonsvis af artikler og guides, der hjælper dig med kost, motion og det sunde liv.

Og så kan Aronos app skræddersy den perfekte kostplan til dig, så du har en trin-for-trin guide til, hvordan du opnår det sundere liv.

Få en gratis personlig kostplan!

Få 14 dages personlig kostplan gratis.

Ønsker du at opnå et varigt vægttab? Klik nedenfor, og få en kostplan.

Hent din personlige kostplan

Prøv vores nye app

Få 14 dages personlig kostplan helt gratis!

Hent din personlige kostplan