Gør vægttab til en leg med gode apps og streaming TV

Skrevet af Anne Christensen
Kostvejleder 20. apr 2022

Der er mange måder at tabe sig på, og der er rigtig mange gode tips og tricks ude på nettet. De mange råd, tips og tricks spænder lige fra at gøre brug af protein pulver til at gøre brug af apps, hvor man kan tracke ens fremskridt. Det er tips, som alle kan gøre brug af, men selvom disse tricks helt klart virker for nogle, så glemmer de fleste, at vægttabet kun bliver varigt, hvis man kan bibeholde de gode vaner. Det kræver, at man gør vægttabet og den motion, der følger med, til noget sjovt.

Derfor kan en utraditionel kombination af en god vægttabsapp og streaming TV faktisk være et rigtig godt råd for folk, som kæmper med motivationen. Sørger man for at have en underholdende streaming TV-pakke, kan man nemlig gøre motion til en sjov beskæftigelse i hverdagen, og sørger man for at have en god app til vægttab, så kan man nemt holde overblikket over ens fremskridt.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.

Kombiner streaming TV og motion

Mange ser motion som en hård og træls pligt, der skal overstås så hurtigt som muligt. Ofte kommer denne følelse som et resultat af, at træningen foregår et sted, hvor der ikke er noget, som kan distrahere fra de følelser af ubehag, som mange føler, når man først starter med at motionere. En nem løsning på dette er altså at finde noget, der kan distrahere fra ens begyndende udmattelse, så man kan motionere længere og finde en glæde ved det.

En mulighed er at gøre brug af streaming TV. Det eneste, der kræves, er et streaming TV abonnement. Her kan man, samtidig med at man motionerer, se ens yndlings programmer og film. Det er især en fordel, hvis man ønsker at træne derhjemme, for her kan man let og bekvemt stille sig foran ens TV og streame løs af motiverende og actionfyldte film.

Sådan finder man det billigste TV streaming

Når man vælger en streamingpakke, der inkluderer et væld af TV-kanaler, er det vigtigt, at man overvejer præcis, hvilke kanaler man har lyst til at betale for. På denne måde ender man med en personlig pakke, hvor alle overflødige kanaler er skåret væk. Det betyder, at man oftest betaler mindre for pakken, end man ellers ville komme til, og derfor kan det være en rigtig god idé for ens pengepung, hvis man ser sig om efter billig TV-streaming.

Ud over at overveje sine personlige behov og ønsker for sin TV-pakke med streaming, er det en god idé at se på forskellige sammenligninger over streamingtjenester samlet for at give et nemt overblik over priser. På den måde kan man nemt overskue de forskellige priser på streaming-TV, så man ender med det billigste abonnement til sit behov. Streaming TV’s priser kan nemlig variere en del fra selskab til selskab.

Download en vægttabsapp

Hvis man ønsker et varigt vægttab, så er det selvfølgelig en fordel at gøre den daglige motion sjov og nem at komme i gang med. Men derudover er det også en god ide at gøre brug af fx en vægttabsapp. Med sådan en app kan man nemlig nemt få et overblik over ens fremgang og mål.

Det er især en god ide med en vægttabsapp, hvis man har svært ved at komme i gang med at træne. Det kan nemlig – ligesom at se streaming TV mens man træner – blive en hjælp til at holde motivationen højt ved fx at sætte opnåelige delmål i ens app og derved gøre træningen sjov og udfordrende.