Invester i din fremtid og gør noget godt for dig selv

Skrevet af Anne Christensen
Kostvejleder 17. jun 2022

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være, at du har haft en smule travlt på det sidste. Måske har du haft eksamener, byggeprojekter eller arbejde om ørerne, og det har måske påvirket dine vaner en smule. Når du har været ude at handle, har du måske gentagne gange fundet dig selv i slikafdelingen, og madplanen er måske blevet udskiftet med take-away, kopnudler og frysepizza. Dette skal der selvfølgelig være plads til, men hvis du efterhånden længes efter at bryde disse mønstre til fordel for andre alternativer, kan du med fordel læse med her.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.

Langsigtede løsninger

Hvis du gerne vil tage hånd om dig selv, er det vigtigt at skænke fremtiden en tanke eller to. Du kan derfor med fordel gøre ting, som dit fremtidige jeg vil takke dig for. Måske er det at oprette en fremtidsfuldmagt? Opret fremtidsfuldmagt nemt og hurtigt på legaldesk.dk, hvis dette er tilfældet. På den måde kan du blive bedre forberedt på fremtiden. En anden langsigtet løsning er at lave en ugentlig madplan, da du på denne måde kommer til at fylde din krop med nærende og velforberedte måltider. For hvis du ikke har en madplan, vil du måske være mere fristet til at købe take-away eller vælge de nemme løsninger i supermarkedet, hvor man nemt kan komme til at købe for meget, hvis man handler på tom mave. En madplan kan dermed gavne din økonomi, da den vil være medvirkende til, at du begår færre impulskøb.

Sjove træningsformer

Mange har kun haft et medlemskab i fitnesscenteret i nogle måneder, da man nemt kan køre død i sin træning, hvis man træner af pligt fremfor lyst. Det kan derfor være en fordel, hvis du finder en træningsform, du synes er sjov, så du kan bevare motivationen. Her kan det være en idé at prøve dig frem og eventuelt danne en lille træningsgruppe med en gruppe venner eller din partner, så I kan motivere hinanden og have det sjovt imens. Det er dog vigtigt, at du ikke overbelaster dig selv, men i stedet starter stille og roligt ud, så du ikke kommer til skade. For når det kommer til træning, er det vigtigt, at du ikke presser dig selv for hårdt, men i stedet lytter til din krop, da det er den, der skal guide dig.

 

Forhåbentlig er du nu blevet klogere på, hvordan du kan gøre noget godt for dig selv, som kan være svært i pressede perioder. Men når du endelig finder et hul i din kalender, er det vigtigt, at du drager omsorg for dig selv. For det fortjener du.