Madplan app - Nemt vægttab med ny madplan app!

Skrevet af Anne Christensen
Kostvejleder 19. jul 2022

Arono er den bedste madplan app på markedet, hvis vi selv skal sige det. Lige netop denne madplans-app adskiller sig nemlig fra de andre ved, at du selv har en del indflydelse på, hvilke retter og opskrifter du vil lave.

Med Arono får du altså en bedre tilpasset madplan, hvor du selv får mulighed for at vælge ret til det enkelte måltid. Du skal aldrig mere bekymre dig om, at du eller familien ikke kan lide ugens menu - I sammensætter den jo selv!

Du kan vælge mellem masser af opskrifter til din madplan, hvis du vælger Arono. Ja, faktisk over 800 forskellige af slagsen. Du kan altså roligt stole på, at denne madplan forbliver interessant og inspirerende uge efter uge. Det er ikke gratis at lægge kosten om, men Arono kan hjælpe dig til at spare penge. Læs mere om det i de nedenstående afsnit.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.

 

Dét får du med Arono

 • De bedste opskrifter og en overskuelig madplan
 • Nemmere hverdag med sunde madplaner
 • +800 opskrifter til rådighed til din madplan
 • Skræddersyet madplan, som du selv sammensætter hver uge
 • Mulighed for at vælge madplan til alle ugens dage og måltider
 • Arono informerer dig om, hvor mange kalorier du må indtage på det enkelte måltid, f.eks. 510 kalorier til aftensmad
 • Arono foreslår kun de opskrifter, som rent faktisk passer til dét antal kalorier, du må spise
 • Overskuelig indkøbsliste, så du nemt kan købe ind hver uge

Sådan tilmelder du dig hos Arono

Det er heldigvis nemt og hurtigt at komme i gang med app’en Arono og få inspiration til de mange forskellige madplaner. Du skal blot følge de nedenstående trin, og så har du adgang til opskrifter, indkøbsliste og gode tips til at holde ved deres madplaner (og kickstarte et eventuelt vægttab):

 1. Hent Arono ned på din telefon/tablet
 2. Følg vejledningen til opsætning - husk at indtaste de rigtige oplysninger ift. vægt, højde og køn. Du kan også indtaste, om du ikke spiser kød, har allergi e.l.
 3. Sæt et realistisk mål for din brug af madplanen - målet kan dog altid ændres efterfølgende under dine indstillinger
 4. Vælg hvilken type abonnement du ønsker - 1, 3 eller 12 måneder. Pengene trækkes først, når din gratis prøveperiode udløber, så du har mulighed for at afmelde app’en, hvis du ombestemmer dig inden da
 5. Herefter får du adgang til app’en og en madplan, hvor du kan se, hvad det anbefalede daglige indtag af kalorier er for dig. Ændrer du ved nogle af indstillinger, vil det anbefalede kalorieforbrug også ændre sig
 6. Du skal nu bruge lidt tid på at sætte dig ind i denne app og dens madplaner, samt lave madplanen for ugens måltider. Dette gøres ved at vælge en dag, hvorefter du kan trykke ind på de forskellige måltider og udvælge de retter, som du har lyst til at have stående på madplanen
 7. Så er du faktisk i gang med at bruge Arono gratis, og vil nu få en masse inspiration til en mere varieret og sund kost, der kan kickstarte et vægttab

Få en nemmere hverdag med Arono

Du skal investere i Arono, hvis du gerne vil leve sundere, tabe vægt eller blot have stillet et varieret udvalg af gode retter og opskrifter til rådighed, så du kan udforme en mere spændende madplan hver uge. En anden klar fordel ved at bruge Aronos app er, at du får mere tid til familien, da du ikke skal bruge lige så meget tid på at udforme en madplan, handle ind og lave aftensmad. Det kan du læse mere om i afsnittene herunder:

Vælg selv dine måltider hver uge

Arono inddeler alle dage på ugen i det valgte antal måltider, som du har indtastet. På den måde kan du nemt finde inspiration til retter i den enkelte kategori. Du kan blot klikke ind på det enkelte måltid, f.eks. aftensmad, og vælge opskrifter, der passer til dine behov til hele ugen. Arono fortæller dig, hvor mange kalorier måltidet burde bestå af, og giver dig kun opskrifter til madplanen, som reelt holder sig inden for dette mål. Du skal altså ikke selv holde øje med kalorieforbruget - det gør Arono for dig!

Madplanen består således udelukkende af opskrifter, som du har valgt. Dette gør Arono til en ideel investering, selv hvis man har børn. For du kan blot vælge mad og opskrifter ud fra, hvad dine børn og du kan spise / lide. Vi garanterer, at der er masser af retter at vælge mellem i de enkelte kategorier, så madplanen behøver aldrig at blive kedelig, selvom I følger den uge efter uge.

Smart handleliste gør det nemt og hurtigt

Når du har udvalgt, hvad du, familien, dine børn etc. skal have til aftensmad i de kommende dage eller i ugens løb, kan du med fordel se nærmere på Aronos indkøbsliste. Indkøbslisten samler alle ingredienser fra de udvalgte opskrifter på kostplanen, og regner dem sammen. På den måde kan du nemt få et overblik over, hvad der skal handles ind. Det er oplagt at planlægge mad til en hel uge, da det giver mulighed for at spare penge, når du er ude at handle. Især hvis du har valgt måltider, der i en vis grad indeholder de samme ingredienser / varer. Med Aronos indkøbsliste bliver det ikke nemmere at handle ind til ugens mad.

Vær gerne opmærksom på, at Arono forventer, at du har visse ingredienser til rådighed i køkkenet, f.eks. fedtstof til panden e.l. Du skal derfor sikre dig, at du rent faktisk har de ingredienser, der står i denne kategori.

Kickstart dit vægttab med denne madplan app

Aronos madplan hjælper dig generelt til en sundere livsstil, og til at spare lidt på mængden af kalorier hver uge. Af den grund vil Arono i den grad kunne være med til at kickstarte et vægttab. Med masser af opskrifter til rådighed, kan du spise lækker mad hele ugen - hver uge. Aronos madplaner er udviklet til at gøre morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltidssnacks mere interessant for både børn og voksne. 

Er det kun dig selv, som skal følge madplanen, og altså ikke hele familien, kan du blot følge din madplan selv i løbet af dagen, og så indtaste, at der skal være flere til stede ved aftensmad. På den udregner Arono selv, hvordan opskriften skal tilpasses, så den passer til flere. Du kan altså sagtens benytte Arono som en hjælp til vægttab, selvom du har børn, der ikke nødvendigvis skal følge madplanen.