Denne bulgursalat med grøntsager og hjemmelavet dressing en dejlig frisk smag, og er super nem at have med på farten eller på arbejde. Opbevar dressingen seperat, hvis du laver salat i forvejen – så er bulguren mere sprød når salaten skal spises.

Få flere opskrifter på slankemad

Print Recipe
Bulgursalat med grøntsager og hjemmelavet dressing
Region Frokost
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Region Frokost
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Pisk citronsaft, eddike, dijonsennep og 1/3 af persillen i en skål indtil ingredienserne er blandet. Smag og ret til med krydderier. Sæt til side.
  2. Hæld bulgur og salt i en gryde med koldt vand. Bring vandet op at koge, læg låg på og lad det simre i 12-15 min. Hæld overskydende væske fra. Rør en omgang i bulguren med en ske og lad det køle af.
  3. Varm olivenolie i en stegepande på medium varme. Steg den røde peberfrugt og majskorn i 2 min. og bland sammen med bulguren.
  4. Hæld vinaigrette i blanding (lidt ad gangen). Smag til løbende og tilføj gradvist mere indtil du når dit ønskede resultat.
  5. Pynt med ekstra persille og citronbåde.
Recipe Notes

Ernæring (pr. person):

Kalorier: 329 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 68%

Fedt: 21%