Æble-kanel-havremuffins

35 min. total

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 3 translation missing: da.fluid_ounce mælk
  • 0,25 cup rapsolie
  • 0,5 cup hvedemel
  • 0,5 cup havregryn
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk muskatnød, stødt
  • 0,25 tsk kanel, stødt
  • 1 stk æble, revet

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Læg papir i en muffin form og smør dem.
  2. Pisk æggene i en skål, tilføj mælk og olie og rør det sammen.
  3. Tag en ny skål og rør mel, havregryn, bagepulver, salt, muskatnød og kanel sammen.
  4. Tilføj de våde ingredienser til de tørre og rør dem sammen. Vend æblerne i. Øs dejen op i muffinformen.
  5. Bag i 15-20 minutter. Lad dem køle af på en bagerist. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 267 kcal.

Protein: 8%

Kulhydrat: 37%

Fedt: 55%