Æg-Mozzarella-Majssalat

15 min. total

Ingredienser

  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 spsk majs, drænet
  • 4,7 dl cherrytomat i kvarte
  • 230 gram mozzarella i tern
  • 9,5 dl spinat
  • 3 stk æg
  • 1,2 dl valnødder, knust
  • 1,2 dl basilikum

Instruktioner

  1. Læg æg i en gryde og dæk med koldt vand. Bring vandet i kog over mellem-høj varme. Læg låg på, fjern det fra varmen og lad det stå.
  2. I en lille skål, pisk eddike, salt og peber sammen. Mens du pisker, tilsæt da gradvist olien.
  3. I en ny skål, tilføj majs, tomat, mozzarella og spinat. Hæld dressingen over og vend.
  4. Læg kvarte æg og valnødder på toppen.
  5. Riv basilikum i stykker, tilføj det til salaten og vend forsigtigt. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 401 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 10%

Fedt: 70%