Æg-Mozzarella-Majssalat

15 min. total

Ingredienser

  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 spsk majs, drænet
  • 2 cup cherrytomat i kvarte
  • 8 ounce mozzarella i tern
  • 4 cup spinat
  • 3 stk æg
  • 0,5 cup valnødder, knust
  • 0,5 cup basilikum

Instruktioner

  1. Læg æg i en gryde og dæk med koldt vand. Bring vandet i kog over mellem-høj varme. Læg låg på, fjern det fra varmen og lad det stå.
  2. I en lille skål, pisk eddike, salt og peber sammen. Mens du pisker, tilsæt da gradvist olien.
  3. I en ny skål, tilføj majs, tomat, mozzarella og spinat. Hæld dressingen over og vend.
  4. Læg kvarte æg og valnødder på toppen.
  5. Riv basilikum i stykker, tilføj det til salaten og vend forsigtigt. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 401 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 10%

Fedt: 70%