Ægnudler med Misosauce

25 min. total

Ingredienser

  • 300 gram nudler, fuldkorn
  • 3 spsk misopasta
  • 3 spsk varmt vand
  • 1 spsk riseddike
  • 1 spsk limesaft
  • 2 spsk sesamolie
  • 0,5 cup rødløg i skiver
  • 0,5 cup gul peberfrugt i strimler
  • 0,5 cup rød peberfrugt, skåret
  • 0,5 cup gulerod, revet
  • 1 cup grønne ærter, blancheret

Instruktioner

  1. Kog nudlerne efter instruktionerne på emballagen.
  2. Opløs misopastaen i varmt vand. Sammenpisk den med limesaft og riseddike, indtil ensartet.
  3. Opvarm olie i en pande ved mellem varme. Satuér løg, peberfrugt, gulerødder og ærter.
  4. Tilføj nudler og misosauce. Bland det sammen med grøntsagerne.
  5. Fordel det på tallerkener og server.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 400 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 22%