Ærte og broccoli supper

30 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 stk porrer i skiver
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk kartoffel i tern
  • 4 cup grøntsagsbouillon
  • 1 stk broccoli, hakket
  • 2 cup grønne ærter, blancheret
  • 0,33 cup fløde, lav fedt
  • 2 cup croutoner, fuldkorn

Instruktioner

  1. I en kasserolle, opvarm olien ved mellem varme. Tilføj løg og porrer, sauter og rør i 5 minutter. Tilføj hvidløg sauter i endnu 1 minut.
  2. Tilføj kartofler og bouillon. Kog i omtrent 10 minutter. Tilføj broccoli og ærter, bring det i kog. Kog i omtrent 2 minutter. Fjern fra varmen.
  3. Brug en stavblender til at blende indtil ensartet. Tilføj fløde og rør for at blande. Krydr efter smag. Drys croutoner på toppen og server med et par dryp af fløde.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 339 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 32%