Ærtesuppe

20 min. total

Ingredienser

  • 1 tsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 2,5 cup kyllingebouillon
  • 0,75 tsk estragon, tørret
  • 0,5 tsk salt
  • 0,25 tsk peber
  • 10 ounce grønne ærter, blancheret
  • 4 tsk yoghurt, naturel
  • 4 stykke brød, fuldkorn, ristet
  • 50 gram flødeost

Instruktioner

  1. Tag en gryde og opvarm olien ved mellem varme. Tilføj løg og sauter i 5 minutter.
  2. Tilføj bouillon, estragon, salt og peber, og bring det i kog. Tilføj ærter og lad det koge i 5 minutter.
  3. Blend suppen indtil ensartet. Lad det simre i 5 minutter. Rist hvedebrøddet og smør flødeost på.
  4. Fjern suppen fra varmen. Rør yoghurten i suppen og server med ristet brød. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 194 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 52%

Fedt: 28%