Agurk-tomatsalat med skinke

20 min. total

Ingredienser

  • 4 stk æg, pisket
  • 1 spsk vand
  • 0,5 cup mozzarella, revet
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk smør
  • 0,25 cup mayonnaise
  • 0,5 cup yoghurt, naturel
  • 1 spsk sennep, brun
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 stk agurk i skiver
  • 1 cup kalkunskinke, skåret
  • 1 cup cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Pisk æg og vand sammen i en skål. Opvarm olie og smelt smør i en non-stick pande. Hæld ægget i panden, vip til bunden er dækket.
  2. Når bunden er størknet, strø da ost over omeletten. Steg den i 1-2 minutter og fold den på midten. Tag den af panden og skær den i tern.
  3. Rør yoghurt, mayonnaise, sennep, honning, citronsaft, oregano, salt og peber sammen i en skål.
  4. Tilføj agurk, tomat, skinke og omelet. Vend salaten. Krydr med peber. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 661 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 13%

Fedt: 59%