Andebrystsalat

30 min. total

Ingredienser

  • 2 stk andebryst
  • 3 spsk sherryeddike
  • 3 spsk olivenolie
  • 150 gram blandet salat
  • 2 stk appelsin, delt i både
  • 1 cup radise i skiver
  • 0,5 cup pistacienød, hakket

Instruktioner

  1. Krydr andebryst med salt og peber. Opvarm 1/2 af olien i en sauterpande ved mellem-lav varme.
  2. Læg andebrystet i panden med skinnet nedad. Steg i 12-15 minutter.
  3. Vend og steg i yderligere 3-5 minutter. Tag den af og lad den hvile. Skær det i skiver.
  4. Tag en skål og pisk olie og eddike sammen. Krydr med salt og peber.
  5. Læg salaten på en tallerken. Anret appelsin, radise og and ovenpå. Dryp salat over. Pynt med pistacienødder. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 405 kcal.

Protein: 34%

Kulhydrat: 13%

Fedt: 54%