Asiatisk bøfsalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 1 tsk sesamolie
  • 0,5 spsk fiskesauce
  • 1 spsk limesaft
  • 100 gram tykstegsfilet
  • 0,5 tsk chili, stødt
  • 2 cup romainesalat, snittet
  • 0,5 stk agurk i skiver
  • 0,5 tsk sesamfrø
  • 0,5 spsk olivenolie

Instruktioner

  1. Læg æg i en gryde og dæk det med koldt vand. Bring vandet i kog over mellem-høj varme. Læg låg på, fjern den fra varmen og lad den stå i 8-9 minutter.
  2. Hæld vandet fra og pil ægget. Skær det i kvarte og stil det til siden. Bland sesamolie, fiskesauce og limesaft grundigt.
  3. Krydr bøffen med chili, salt og peber. Opvarm olie en en non-stick pande ved mellem-høj varme.
  4. Steg bøffen i 3 minutter på hver side. Lad den hvile og skær den så i tynde skiver.
  5. Anret agurk, æg og bøf på en bund af salat. Dryp dressing udover og drys med sesamfrø. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 351 kcal.

Protein: 36%

Kulhydrat: 9%

Fedt: 54%