Asiatisk Bulgursalat

35 min. total

Ingredienser

  • 1 cup bulgur
  • 1 cup varmt vand
  • 2 stk sød kartoffel i tern
  • 1 cup edamame bønner, blancheret
  • 0,5 stk rødløg i skiver
  • 1 cup cherrytomat i kvarte
  • 0,25 cup soyasauce
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 spsk riseddike
  • 0,25 tsk ingefær, revet

Instruktioner

  1. Tilføj bulgur og varmt vand til en gryde. Kog i omtrent 10 minutter.
  2. I en anden gryde kog de søde kartoffeltern i 10-15 minutter. Hæld vandet fra. Tilføj edamame bønner, rødløg, tomat og bulgur. Pisk sojasauce, sesamolie, eddike og ingefær sammen i en skål.
  3. Smag dressingen til med salt og peber. Hæld dressingen ud over salaten og bland.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 336 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 69%

Fedt: 17%