Asiatisk mango-oksesalat

20 min. total

Ingredienser

  • 2 pound oksefilet
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 tsk fiskesauce
  • 2 spsk limesaft
  • 0,5 spsk ingefær, revet
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk rød chili, hakket
  • 1 spsk honning
  • 2 cup rucola
  • 0,25 stk rødløg i skiver
  • 1 stk mango i skiver
  • 2 spsk peanuts, hakket

Instruktioner

  1. Tag en skål og pisk sesamolie, hvidløg, ingefær, limeskal, limesaft, fiskesauce og honning sammen.
  2. Læg fileten i en skål. Hæld halvdelen af dressingen på. Opvarm en pande med en smule fedtstof over mellem-høj varme.
  3. Steg fileten efter smag, tag den af, dæk den til og stil den til side. Tag en skål og bland rucola, løg og mango.
  4. Skær oksefileten i skiver. Læg dem på toppen af salaten.
  5. Hæld den resterende dressing over salaten og pynt med jordnødder. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 625 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 10%

Fedt: 58%