Asiatisk svine-kålsalat

25 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup appelsinmarmelade
  • 2 spsk soyasauce
  • 2 spsk riseddike
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 12 ounce svinekotelet, skåret
  • 2 stk gul peberfrugt, skåret
  • 6 cup kinakål, revet

Instruktioner

  1. Rør marmelade, sojasauce, eddike, sesamolie og hvidløg sammen i en skål. Stil den til siden.
  2. Opvarm fedtstof i en non-stick pande ved mellem-høj varme. Steg svinekødet i 2 minutter.
  3. Tilføj peberfrugt. Steg i yderligere 3 minutter, rør jævnligt.
  4. Tilføj 1/4 af dressingen til panden og rør indtil svinet er dækket. Fjern panden fra varmen.
  5. Vend kålen og den resterende dressing i en skål. Tilføj svin og vend igen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 201 kcal.

Protein: 46%

Kulhydrat: 29%

Fedt: 25%