Asiatiske kyllingekødboller

30 min. total

Ingredienser

  • Sauce
    3 tsk forårsløg, hakket
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk rød chili, finthakket
  • 2 spsk limesaft
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 spsk honning
  • Kødboller
    1 pound hakket kylling
  • 0,5 cup rasp
  • 0,33 cup forårsløg, finthakket
  • 3 spsk ingefær, revet
  • 1 stk æg, pisket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk sesamolie
  • 2 tsk soyasauce
  • 1 tsk koriander, hakket
  • 2 spsk limesaft
  • 12 stk hovedsalat
  • 1 stk agurk i skiver
  • 0,25 cup mynte

Instruktioner

  1. Sauce
    Tag en skål og pisk forårsløg, ingefær, hvidløg, chili, sojasauce, sesamolie og honning samme. Lad den trække.
  2. Kødboller
    Forvarm oven til 230 °C. Pensel en bageplade med olie.
  3. Tag en skål og æld kylling, rasp, forårsløg, ingefær, æg, hvidløg, sesamolie, sojasauce, koriander og limesaft sammen.
  4. Form det til kødboller og fordel dem på bagepladen. Pensel kødbollerne med olie. Bag dem i omtrent 13 minutter.
  5. Arranger kødbollerne på en tallerken sammen med salat, agurk, mynte og sauce. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 381 kcal.

Protein: 33%

Kulhydrat: 27%

Fedt: 40%