Asiatiske kyllingekødboller

30 min. total

Ingredienser

  • Sauce
    3 tsk forårsløg, hakket
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk rød chili, finthakket
  • 2 spsk limesaft
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 spsk honning
  • Kødboller
    450 gram hakket kylling
  • 1,2 dl rasp
  • 0,8 dl forårsløg, finthakket
  • 3 spsk ingefær, revet
  • 1 stk æg, pisket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk sesamolie
  • 2 tsk soyasauce
  • 1 tsk koriander, hakket
  • 2 spsk limesaft
  • 12 stk hovedsalat
  • 1 stk agurk i skiver
  • 0,6 dl mynte

Instruktioner

  1. Sauce
    Tag en skål og pisk forårsløg, ingefær, hvidløg, chili, sojasauce, sesamolie og honning samme. Lad den trække.
  2. Kødboller
    Forvarm oven til 230 °C. Pensel en bageplade med olie.
  3. Tag en skål og æld kylling, rasp, forårsløg, ingefær, æg, hvidløg, sesamolie, sojasauce, koriander og limesaft sammen.
  4. Form det til kødboller og fordel dem på bagepladen. Pensel kødbollerne med olie. Bag dem i omtrent 13 minutter.
  5. Arranger kødbollerne på en tallerken sammen med salat, agurk, mynte og sauce. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 381 kcal.

Protein: 33%

Kulhydrat: 27%

Fedt: 40%