Asparges Pesto Pasta

20 min. total

Ingredienser

  • 6 ounce fettuccine, fuldkorn
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 8 stk asparges, blancheret
  • 1,5 spsk citronsaft
  • 3 spsk grøn pesto
  • 4 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter instruktionerne på emballagen. Før du dræner pastaen, gem 1 kop af pastavandet.
  2. Varm olien i en pande ved mellemhøj varme. Sautér hvidløg i 30 sekunder.
  3. Tilføj de skrællede asparges og citronsaft. Sautér i endnu 2-3 minutter, eller indtil aspargsne er møre.
  4. Tilføj pasta og pesto, rør sammen. Tilføj langsomt pastavandet indtil den ønskede konsistens er opnået.
  5. Smag til med salt og peber, hvis nødvendigt. Server med revet parmesanost. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 602 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 46%

Fedt: 39%