Avocado-æggesalatsandwich

10 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup mayonnaise
  • 0,5 spsk dijonsennep
  • 2 spsk citronsaft
  • 0,5 cup bladselleri, hakket
  • 0,25 cup forårsløg, hakket
  • 3 stk æg, hårdkogte, hakket
  • 0,5 cup hytteost
  • 1 stk avocado i tern
  • 8 stykke rugbrød, ristet
  • 4 blad hovedsalat

Instruktioner

  1. Læg æggene i en gryde og dæk dem med koldt vand. Bring det i kog over mellem-høj varm og læg lov på. Fjern fra varmen og lad det stå.
  2. Tag en skål og pisk mayonnaise, sennep, citronsaft, bladselleri, forårsløg, salt og peber.
  3. Tilføj æg, hytteost og avocado. Rør indtil det er godt blandet.
  4. Smør æggesalaten på et stykke brød. Læg salaten ovenpå og læg et andet stykke brød øverst. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 403 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 35%