Avocado-æggewraps

15 min. total

Ingredienser

  • 3 stk æg
  • 1 spsk mælk
  • 5 gram smør
  • 1 stk avocado i tern
  • 2 stk tortilla, fuldkorn, varmede
  • 1 tsk purløg, hakket

Instruktioner

  1. Pisk æg og mælk sammen i en skål. Krydr med salt og peber.
  2. Smelt smør i en non-stick pande ved lav varme.
  3. Tilføj æg og steg i 3-4 minutter under konstant omrøring spatel, så ægget holdes fri af bunden. Fjern det fra varmen.
  4. Tilføj avocado til ægget og bland grundigt. Varm tortillaer efter emballagens anvisning og læg dem på en tallerken.
  5. Læg ægge-avocado blandingen på og fold tortillaerne sammen. Pynt med purløg. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 416 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 38%

Fedt: 46%