Avocado-pecan-quinosalat

30 min. total

Ingredienser

  • 1,5 cup quinoa
  • 1 cup blåbær
  • 2 stk forårsløg, hakket
  • 1 stk avocado i tern
  • 0,5 cup pecannødder, hakkede
  • 1,5 spsk limesaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk agave sirup

Instruktioner

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisninger.
  2. Fordel quinoaen jævnt på en bageplade og lad det køle af.
  3. Tag en skål og rør blåbær, forårsløg, avocado og pecan sammen med quinoa.
  4. Pisk limesaft, olivenolie, agave sirup, salt og peber sammen i en lille skål.
  5. Hæld dressingen over salaten og vend den. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 476 kcal.

Protein: 10%

Kulhydrat: 42%

Fedt: 48%