Avocado-tigerrejesalat

15 min. total

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 2 cup hovedsalat
  • 0,5 cup avocado i skiver
  • 0,5 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 cup tigerrejer, blancheret
  • 1 spsk lucernespirer

Instruktioner

  1. Opvarm en gryde med vand, så den næsten koger. Læg æggene i.
  2. Kog dem i 8 minutter. Hæld vandet fra. Hæld koldt vand på. Pil æg og skær det i skiver.
  3. Læg rucola, avocado og æg på en tallerken. Opvarm olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme.
  4. Sauter hvidløg indtil det dufter. Tilføj tigerrejer og steg i 2-4 minutter. Krydr med salt og peber.
  5. Anret salat, avocado, rejer og lucernespirer på en tallerken. Server med din foretrukne dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 425 kcal.

Protein: 34%

Kulhydrat: 11%

Fedt: 55%