Avocadosalat med spejlæg

15 min. total

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 1 cup spinat
  • 0,25 cup kikærter, drænet
  • 0,5 stk avocado i skiver
  • 0,25 cup cherrytomat i kvarte
  • 0,5 cup agurk i skiver
  • 1 tsk forårsløg, hakket
  • 1 spsk græskarkerner, ristet
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Opvarm en non-stick pande med fedtstof. Spejl æg efter smag.
  2. Bland spinat, kikærter, avocado, tomat, agurk, forårsløg og græskarkerner i en skål.
  3. Dryp olivenolie og citronsaft over salaten. Anret spejlæg ovenpå. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 452 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 20%

Fedt: 67%