Avocadosalat med tigerrejer

Denne lækre salat består af en bund af salat og hakket avocado. Dertil tilføjet tigerrejser, æg og lucernespirer.
5 min. forb.
15 min. total
Ingredienser
- 1 spsk lucernespirer
- 1,2 dl tigerrejer
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 spsk olivenolie
- 1,2 dl avocado, i skiver
- 4,5 dl hovedsalat
- 2 stk æg
Instruktioner
- Opvarm en gryde med vand, så den næsten koger. Læg æggene i.
- Kog dem i 8 minutter. Hæld vandet fra. Hæld koldt vand på. Pil æg og skær det i skiver.
- Læg rucola, avocado og æg på en tallerken. Opvarm olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme.
- Sauter hvidløg indtil det dufter. Tilføj tigerrejer og steg i 2-4 minutter. Krydr med salt og peber.
- Anret salat, avocado, rejer og lucernespirer på en tallerken. Server med din foretrukne dressing. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 488 kalorier
Protein: 29%
Kulhydrat: 10%
Fedt: 61%