Avocadosalat med tigerrejer

Denne lækre salat består af en bund af salat og hakket avocado. Dertil tilføjet tigerrejser, æg og lucernespirer.

5 min. forb.
15 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk lucernespirer
  • 1,2 dl tigerrejer
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 1,2 dl avocado, i skiver
  • 4,5 dl hovedsalat
  • 2 stk æg

Instruktioner

  1. Opvarm en gryde med vand, så den næsten koger. Læg æggene i.
  2. Kog dem i 8 minutter. Hæld vandet fra. Hæld koldt vand på. Pil æg og skær det i skiver.
  3. Læg rucola, avocado og æg på en tallerken. Opvarm olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme.
  4. Sauter hvidløg indtil det dufter. Tilføj tigerrejer og steg i 2-4 minutter. Krydr med salt og peber.
  5. Anret salat, avocado, rejer og lucernespirer på en tallerken. Server med din foretrukne dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 488 kalorier

Protein: 29%

Kulhydrat: 10%

Fedt: 61%