Bagel med parmaskinke

15 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg i skiver
  • 0,25 tsk salt
  • 3 stk æg
  • 1 spsk fløde, lav fedt
  • 1 spsk smør
  • 2 stk bagel, fuldkorn, ristet
  • 2 blad hovedsalat
  • 4 stykke serranoskinke

Instruktioner

  1. Tag en kasserolle, opvarm olien ved mellem-høj varme og sauter løgene i omtrent 10 minutter. Skru ned og steg indtil de er brune og karmeliseret.
  2. Tilføj salt og kog væsken af. Pisk æg og fløde sammen i en skål.
  3. Smelt smørret i en non-stick pande. Tilføj æggeblandingen og skrab bunden indtil ægget er færdig, omtrent 2 minutter.
  4. Skær baglen over på midten. Læg salat, æg, løg og skinke på underhalvdelen.
  5. Krydr med salt og peber. Læg overdelen på. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 674 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 46%

Fedt: 36%