Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Bagt æg med kylling og grøntkål
30 min. total
Ingredienser
- 4 stk kyllingebryst
- 2 spsk olivenolie
- 9,5 dl grøntkål, hakket
- 1 stk skalotteløg, finthakket
- 12 stk æg, pisket
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 175 °C. Smør en mufffinform med fedtstof. Opvarm olien i en pande ved mellem-høj varme.
- Steg kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Tag kyllingen af og skær den i tern. Gem lidt kyllingefedt.
- Brug den samme pande til at sautere skalotteløg i 2 minutter. Tilføj grøntkål og salt. Steg i omtrent 5 minutter. Tag det af varmen.
- Fordel grøntsagblandingen jævnt i muffinformen. Fordel ligeså kyllingen ovenpå.
- Hæld æg oveni muffinformen. Bag i 15-20 minutter. Lad dem køle af på en bagerist. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 361 kcal.
Protein: 40%
Kulhydrat: 9%
Fedt: 51%