Bagt æg med kylling og grøntkål

30 min. total

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryst
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 cup grøntkål, hakket
  • 1 stk skalotteløg, finthakket
  • 12 stk æg, pisket

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Smør en mufffinform med fedtstof. Opvarm olien i en pande ved mellem-høj varme.
  2. Steg kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Tag kyllingen af og skær den i tern. Gem lidt kyllingefedt.
  3. Brug den samme pande til at sautere skalotteløg i 2 minutter. Tilføj grøntkål og salt. Steg i omtrent 5 minutter. Tag det af varmen.
  4. Fordel grøntsagblandingen jævnt i muffinformen. Fordel ligeså kyllingen ovenpå.
  5. Hæld æg oveni muffinformen. Bag i 15-20 minutter. Lad dem køle af på en bagerist. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 361 kcal.

Protein: 40%

Kulhydrat: 9%

Fedt: 51%