Bagt æg med kylling og grøntkål

30 min. total

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryst
  • 2 spsk olivenolie
  • 9,5 dl grøntkål, hakket
  • 1 stk skalotteløg, finthakket
  • 12 stk æg, pisket

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Smør en mufffinform med fedtstof. Opvarm olien i en pande ved mellem-høj varme.
  2. Steg kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Tag kyllingen af og skær den i tern. Gem lidt kyllingefedt.
  3. Brug den samme pande til at sautere skalotteløg i 2 minutter. Tilføj grøntkål og salt. Steg i omtrent 5 minutter. Tag det af varmen.
  4. Fordel grøntsagblandingen jævnt i muffinformen. Fordel ligeså kyllingen ovenpå.
  5. Hæld æg oveni muffinformen. Bag i 15-20 minutter. Lad dem køle af på en bagerist. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 361 kcal.

Protein: 40%

Kulhydrat: 9%

Fedt: 51%