Bagt blomkål og kylling i fløde

50 min. total

Ingredienser

  • 450 gram kyllingebryst i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,6 dl fløde, lav fedt
  • 1 stk blomkål, buketter
  • 1 tsk italiensk krydderi
  • 2,4 dl cheddar, revet
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Drys salt og peber på kyllingen. Opvarm olien i en stegpande ved mellem varme.
  2. Steg kyllingen i 10 til 12 minutter. Tilføj fløde og rør og skrab bunden med en grydeske for at løsne det fastbrændte.
  3. Forvarm ovnen til 160 °C. Smør et ovnfast fad og læg blomkålen på.
  4. Drys salt, peber og krydderier over blomkålen.
  5. Læg kyllingen ovenpå blomkålen og hæld fløden over. Drys ost på toppen.
  6. Dæk fadet med sølvpapir og bag i 15-20 minutter. Pynt med persille. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 344 kcal.

Protein: 34%

Kulhydrat: 9%

Fedt: 56%