Bagt blomkål og kylling i fløde

50 min. total

Ingredienser

  • 1 pound kyllingebryst i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,25 cup fløde, lav fedt
  • 1 stk blomkål, buketter
  • 1 tsk italiensk krydderi
  • 1 cup cheddar, revet
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Drys salt og peber på kyllingen. Opvarm olien i en stegpande ved mellem varme.
  2. Steg kyllingen i 10 til 12 minutter. Tilføj fløde og rør og skrab bunden med en grydeske for at løsne det fastbrændte.
  3. Forvarm ovnen til 160 °C. Smør et ovnfast fad og læg blomkålen på.
  4. Drys salt, peber og krydderier over blomkålen.
  5. Læg kyllingen ovenpå blomkålen og hæld fløden over. Drys ost på toppen.
  6. Dæk fadet med sølvpapir og bag i 15-20 minutter. Pynt med persille. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 344 kcal.

Protein: 34%

Kulhydrat: 9%

Fedt: 56%