Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Bagt blomkål og kylling i fløde
50 min. total
Ingredienser
- 450 gram kyllingebryst i tern
- 1 spsk olivenolie
- 0,6 dl fløde, lav fedt
- 1 stk blomkål, buketter
- 1 tsk italiensk krydderi
- 2,4 dl cheddar, revet
- 1 spsk persille, hakket
Instruktioner
- Drys salt og peber på kyllingen. Opvarm olien i en stegpande ved mellem varme.
- Steg kyllingen i 10 til 12 minutter. Tilføj fløde og rør og skrab bunden med en grydeske for at løsne det fastbrændte.
- Forvarm ovnen til 160 °C. Smør et ovnfast fad og læg blomkålen på.
- Drys salt, peber og krydderier over blomkålen.
- Læg kyllingen ovenpå blomkålen og hæld fløden over. Drys ost på toppen.
- Dæk fadet med sølvpapir og bag i 15-20 minutter. Pynt med persille. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 344 kcal.
Protein: 34%
Kulhydrat: 9%
Fedt: 56%