Bagt blomkålssalat

45 min. total

Ingredienser

  • 0,5 stk blomkål, buketter
  • 1 spsk olivenolie
  • 2,5 spsk citronsaft
  • 1 tsk tahini
  • 0,5 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 tsk spidskommen, stødt
  • 3 cup spinat
  • 0,25 stk rødløg i skiver
  • 2 spsk valnødder, knust

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Tag et ovnfast fad, læg blomkålen i, dryp olie over, krydr med salt og peber og vend dem.
  2. Bag blomkålen i 20 minutter. Rør dem rundt, og bag dem i yderligere 10-15 minutter. Tag de ud og lad det køle af.
  3. Tag en salatskål og pisk citronsaft, tahini, hvidløg, spidskommen, salt og peber sammen.
  4. Tilføj det bagte blomkål, spinat og rødløg og vend. Pynt med valnødder. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 198 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 20%

Fedt: 66%