Bagt butternut squash

45 min. total

Ingredienser

  • 2 stk butternut squash, halveret
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 tsk smør
  • 1 stk rødløg, hakket
  • 1 stk æble i tern
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 pound hakket kylling
  • 2 spsk persille, hakket
  • 1 tsk chiliflager

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Læg sølvpapir på en bageplade. Fjern kerner fra butternut squashen læg den på pladen med den skårne side nedad.
  2. Bag i 30 minutter. Tag dem ud af oven og lad dem køle af. Skru ned på ovnen til 175 °C.
  3. Opvarm olien i en stegepande. Tilføj smør, løg og æbler. Sauter i 3-5 minutter. Tilføj hvidløg og steg i 1 minut.
  4. Tilføj kylling, salt, peber og chiliflager. Steg i omtrent 10 minutter.
  5. Udhul butternut squashne med en ske og læg frugtkødet i en skål. Efterlad nok frugtkød til at skallen bevare sin struktur.
  6. Mos frugtkødet og persille sammen. Tilføj dette til panden med kylling.
  7. Rør rundt indtil det er blandet. Smag til med salt og peber.
  8. Fyld de udhulet butternut squash med blandingen. Bag i 10 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 426 kcal.

Protein: 26%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 24%