Bagt fyldt aubergine

60 min. total

Ingredienser

  • 2 stk aubergine, halveret
  • 2 stk kalkunbacon, hakket
  • 0,12 cup cheddar, revet
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk limesaft
  • 1 stk tomat i skiver
  • 4 stk æg
  • 0,12 tsk salt

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Skær auberginen i halv på langs og udhul dem; efterlad nok til at den bevare formen når den bages.
  2. Kog det udhulede aubergine i omtrent 10-12 minutter; dræn det. Tag en skål og rør det kogte aubergine, bacon, ost, løg og hvidløg sammen.
  3. Fyld de halve auberginer med blandingen. Læg æg og tomatskiver ovenpå.
  4. Stil auberginerne på en bageplade smurt med olie. Bag i ovnen i 50 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 131 kcal.

Protein: 30%

Kulhydrat: 26%

Fedt: 44%