Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Bagt Græskar, Gulerods og Kokosnøds Suppe
90 min. total
Ingredienser
- 1 stk hokkaido græskar i tern
- 1000 gram gulerod i tern
- 3 spsk olivenolie
- 2 stk løg, hakket
- 4 fed hvidløg, finthakket
- 24 dl grøntsagsbouillon
- 1 spsk kanel, stødt
- 310 gram kokosmælk
- 4 spsk græskarkerner, ristet
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 160 °C.
- Læg græskar og gulerod på en bageplade.
- Dryp olie over grøntsagerne og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen i en time, eller indtil de er bløde.
- Hæld olie i en stor gryde og sæt den på fuld blus. Tilføj løg og sautér dem til de er gennemsigtige.
- Tilføj hvidløg og steg indtil de dufter. Tilføj grønsagsbouillon og bring det op at koge.
- Pil skindet af græskarret og smid det ud. Tilføj græskarkød og gulerod til gryden sammen med kanel.
- Lad det koge i 30 minutter, eller indtil grønsagerne falder fra hinanden.
- Blend ingredienserne med en stavblender. Tilføj kokosmælk og blend indtil ensartet. Smag til med krydderier.
- Server pyntet med græskarkerner og et strø af sort peber.
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 383 kcal.
Protein: 7%
Kulhydrat: 33%
Fedt: 59%