Bagt Græskar, Gulerods og Kokosnøds Suppe

90 min. total

Ingredienser

  • 1 stk hokkaido græskar i tern
  • 1000 gram gulerod i tern
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 stk løg, hakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 24 dl grøntsagsbouillon
  • 1 spsk kanel, stødt
  • 310 gram kokosmælk
  • 4 spsk græskarkerner, ristet

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 160 °C.
  2. Læg græskar og gulerod på en bageplade.
  3. Dryp olie over grøntsagerne og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen i en time, eller indtil de er bløde.
  4. Hæld olie i en stor gryde og sæt den på fuld blus. Tilføj løg og sautér dem til de er gennemsigtige.
  5. Tilføj hvidløg og steg indtil de dufter. Tilføj grønsagsbouillon og bring det op at koge.
  6. Pil skindet af græskarret og smid det ud. Tilføj græskarkød og gulerod til gryden sammen med kanel.
  7. Lad det koge i 30 minutter, eller indtil grønsagerne falder fra hinanden.
  8. Blend ingredienserne med en stavblender. Tilføj kokosmælk og blend indtil ensartet. Smag til med krydderier.
  9. Server pyntet med græskarkerner og et strø af sort peber.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 383 kcal.

Protein: 7%

Kulhydrat: 33%

Fedt: 59%