Bagt Græskar, Gulerods og Kokosnøds Suppe

90 min. total

Ingredienser

  • 1 stk hokkaido græskar i tern
  • 1000 gram gulerod i tern
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 stk løg, hakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 10 cup grøntsagsbouillon
  • 1 spsk kanel, stødt
  • 11 ounce kokosmælk
  • 4 spsk græskarkerner, ristet

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 160 °C.
  2. Læg græskar og gulerod på en bageplade.
  3. Dryp olie over grøntsagerne og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen i en time, eller indtil de er bløde.
  4. Hæld olie i en stor gryde og sæt den på fuld blus. Tilføj løg og sautér dem til de er gennemsigtige.
  5. Tilføj hvidløg og steg indtil de dufter. Tilføj grønsagsbouillon og bring det op at koge.
  6. Pil skindet af græskarret og smid det ud. Tilføj græskarkød og gulerod til gryden sammen med kanel.
  7. Lad det koge i 30 minutter, eller indtil grønsagerne falder fra hinanden.
  8. Blend ingredienserne med en stavblender. Tilføj kokosmælk og blend indtil ensartet. Smag til med krydderier.
  9. Server pyntet med græskarkerner og et strø af sort peber.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 383 kcal.

Protein: 7%

Kulhydrat: 33%

Fedt: 59%