Bagt havregrød med blandet frugt.

45 min. total

Ingredienser

  • 1 stk banan i skiver
  • 1 stk æble i tern
  • 1,5 cup blåbær
  • 0,25 cup honning
  • 1 cup havregryn
  • 0,25 cup valnødder, knust
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 0,75 tsk kanel, stødt
  • 1 cup mandelmælk
  • 1 stk æg
  • 1 tsk vanilje ekstrakt

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 190 °C. Smør en bageplade og læg banan og æble i et lag på pladen.
  2. Drys 1/2 af bålbær og 1/4 af kanellen udover dryp 1/2 af honningen på. Dæk med sølvpapir og bag i 15 minutter.
  3. Imens, tag da en skål og rør havregryn, 1/2 af nødderne, bagepulver, den tilbageværende kanel og saltet sammen.
  4. I en ny skål, pisk honning, mælk, æg og vanilje sammen. Tag bagepladen med banan ud af ovnen.
  5. Hæld havreblandingen over bananen. Hæld mælkeblandingen over havren og fordelt så jævnt som muligt.
  6. Drys de resterende bær og nøder på toppen. Bag havregrøden i 30 minutter. Skær ud og server. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 295 kcal.

Protein: 9%

Kulhydrat: 65%

Fedt: 26%