Bagt kartoffel med laks

80 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kartoffel, skrubbet
  • 1 tsk olivenolie
  • 2 spsk hytteost
  • 0,5 tsk dild
  • 1 tsk citronsaft
  • 2 stykke røget laks i skiver

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 190 °C. Vask kartoflerne. Stik dem over det hele med en gaffel.
  2. Dryp olie og drys salt på kartoflerne og gnid det ind i dem.
  3. Læg dem på en bageplade. Bag dem i 60-80 minutter.
  4. Tag en lille skål og bland hytteost, dild og citronsaft. Skær et kryds i kartoflerne.
  5. Øs hytteosteblandingen op i kartoflerne. Læg laksen ovenpå. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 462 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 19%