Bagt laks med ris og grønt

30 min. total

Ingredienser

  • 1 tsk olivenolie
  • 1 stk laksefilet
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • 1,2 dl brune ris, kogt
  • 1,2 dl spinat
  • 0,6 dl grønne ærter, blancheret
  • 5 stk grønne bønner, blancheret
  • 0,6 dl cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Forvarm over til 220 °C. Læg bagepapir på en bageplade. Læg laksen på bagepladen og krydr med salt og peber.
  2. Bag laksen i 10-15 minutter. Imens, kog da risen efter emballagens anvisninger.
  3. Pisk olie, citronsaft, sennep, honning, salt og peber sammen i en lille skål.
  4. Læg risene i en ny skål. Tilføj laks, spinat, ærter, grønne bønner og tomat. Dryp dressingen på. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 765 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 46%

Fedt: 32%