Bagt laks med ris og grønt

30 min. total

Ingredienser

  • 1 tsk olivenolie
  • 1 stk laksefilet
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • 0,5 cup brune ris, kogt
  • 0,5 cup spinat
  • 0,25 cup grønne ærter, blancheret
  • 5 stk grønne bønner, blancheret
  • 0,25 cup cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Forvarm over til 220 °C. Læg bagepapir på en bageplade. Læg laksen på bagepladen og krydr med salt og peber.
  2. Bag laksen i 10-15 minutter. Imens, kog da risen efter emballagens anvisninger.
  3. Pisk olie, citronsaft, sennep, honning, salt og peber sammen i en lille skål.
  4. Læg risene i en ny skål. Tilføj laks, spinat, ærter, grønne bønner og tomat. Dryp dressingen på. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 765 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 46%

Fedt: 32%