Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Bagt laks og asparges
20 min. total
Ingredienser
- 1 stk laksefilet
- 5 stk asparges, blancheret
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk olivenolie
- 1 spsk hvidvin
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 tsk dild, hakket
- 1,2 dl yoghurt, naturel
- 3 stk cherrytomat, halveret
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 230 °C. Lav et ark af sølvpapir og smør midten med fedtstof.
- Læg laksen på midten af hvert ark. Læg asparges ovenpå og dryp citronsaft udover.
- Krydr med salt og peber. Fold siderne op og fold kanten af arket ind over hinanden et par gange.
- Forsegl enderne, men efterlad luft indeni parken. Læg parken på en bageplade.
- Bag i 15-18 minutter. Imens, opvarm da olien i en non-stick pande ved mellem varme.
- Sauter hvidløg i 2 minutter. Tilføj hvidvin og kog alkoholdet af i 2 minutter.
- Tilføj yoghurt, dild, salt og peber. Smag til med krydderier.
- Server laks og asparges med den hvide sauce. Pynt med first tomat. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 431 kcal.
Protein: 34%
Kulhydrat: 15%
Fedt: 51%