Bagt laks og asparges

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk laksefilet
  • 5 stk asparges, blancheret
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 spsk hvidvin
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk dild, hakket
  • 0,5 cup yoghurt, naturel
  • 3 stk cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 230 °C. Lav et ark af sølvpapir og smør midten med fedtstof.
  2. Læg laksen på midten af hvert ark. Læg asparges ovenpå og dryp citronsaft udover.
  3. Krydr med salt og peber. Fold siderne op og fold kanten af arket ind over hinanden et par gange.
  4. Forsegl enderne, men efterlad luft indeni parken. Læg parken på en bageplade.
  5. Bag i 15-18 minutter. Imens, opvarm da olien i en non-stick pande ved mellem varme.
  6. Sauter hvidløg i 2 minutter. Tilføj hvidvin og kog alkoholdet af i 2 minutter.
  7. Tilføj yoghurt, dild, salt og peber. Smag til med krydderier.
  8. Server laks og asparges med den hvide sauce. Pynt med first tomat. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 431 kcal.

Protein: 34%

Kulhydrat: 15%

Fedt: 51%