Bagt sød kartoffel med tacofyld

60 min. total

Ingredienser

  • 4 stk sød kartoffel
  • 1 spsk chili, stødt
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 0,5 tsk paprika
  • 0,5 tsk tørret oregano
  • 0,5 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 1 pound hakket oksekød (lav fedt)
  • 1 stk tomat i tern
  • 1 stk rød peberfrugt i tern
  • 0,5 cup forårsløg, hakket

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 190 °C. Brug en gaffel til at stikke kartoflerne over det hele. Bag dem i 40-45 minutter.
  2. Imens, tag da en skål og bland chili, spidskommen, paprika, oregano, hvidløgspulver, salt og peber.
  3. Opvarm olien i en sauterpande ved mellem-høj varme. Steg løgene i 3-4 minutter. Tilføj oksekød.
  4. Brun kødet. Drys krydderiblandingen over og rør det sammen. Steg kødet i yderligere 1-2 minutter og stil det til siden.
  5. Skær kartoflerne op på langs. Skub enderne mod hinanden for at åbne kartoflen.
  6. Fyld kartoflerne med hakkekødet og læg tomat, peberfrugt og forårsløg ovenpå. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 373 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 36%

Fedt: 36%