Bagte kålruller

45 min. total

Ingredienser

  • 2 cup yoghurt, naturel
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk kinakål
  • 1 cup quinoa, kogt
  • 1 pound hakket kylling
  • 1 stk æg
  • 1 cup løg, hakket
  • 1 cup gulerod, revet
  • 1 tsk paprika
  • 8 ounce champignon, hakket
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 1 cup vand

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Tag en skål og bland yoghurt med 3/4 af hvidløget. Krydr med salt og peber. Lad det hvile.
  2. Bringe en gryde med saltet vand i kog. Kog kålen i 2 minutter.
  3. Tag en ny skål, bland quinoa, kylling, æg, løg, gulerod, champignoner, de resterende hvidløg, paprika, salt og peber.
  4. Læg kyllingeblanding i midten af et kålblad og rul det sammen. Gentag indtil der ikke er mere fyld. Place rullerne ved siden af hinanden i et ovnfast fade, tilføj vand og læg låg på.
  5. Bag i ovnen i 30-35 minutter. Server med yoghurt dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 447 kcal.

Protein: 36%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 23%