Bagte kartofler med hytteost

30 min. total

Ingredienser

  • 4 stk kartoffel, skrubbet
  • 1,5 cup hytteost
  • 0,5 cup cheddar, revet
  • 3 stykke kalkunbacon, hakket
  • 1 stk forårsløg, hakket
  • 3 cup romainesalat
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Prik kartoflerne over det hele med en gaffel. Læg dem på en tallerken og bag dem i microovnen i 5-6 minutter.
  2. Vend kartoflerne og bag dem i yderligere 5-6 minutter indtil møre. Bland hytteost og cheddar.
  3. Steg bacon i en pande.
  4. Skær et kryds i kartoflerne og øs osteblandingen i. Drys bacon og forårsløg på toppen.
  5. Server med salat dryppet med olivenolie og citronsaft. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 691 kcal.

Protein: 23%

Kulhydrat: 47%

Fedt: 29%