Balsamicokylling Buddha Bowl

25 min. total

Ingredienser

  • 1 stk kyllingebryst
  • 1 spsk balsamico eddike
  • 0,5 spsk soyasauce
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk tørret oregano
  • 0,5 fed hvidløg, finthakket
  • 0,25 cup quinoa, kogt
  • 1 cup rosenkål, halveret
  • 0,5 cup babyspinat
  • 0,25 stk avocado i skiver
  • 0,25 cup kidneybønner, drænet
  • 0,5 cup broccoli, buketter, blancheret
  • 0,5 tsk sesamfrø
  • 2 stykke citronbåd

Instruktioner

  1. Tag en skål og pisk eddike, sojasauce, oregano, salt og hvidløg sammen. Tilføj kylling.
  2. Lad det marinere nogle minutter.
  3. Opvarm 1/2 af olien på en grillpande ved mellem-høj varme. Krydr kyllingen med salt og peber. Steg kyllingen i 4 minutter på hver side.
  4. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Dræn overskydende vand.
  5. Tag en skål og læg quinoaen i. Arranger rosenkål, spinat, avocado, bønner og broccoli ovenpå quinoaen.
  6. Skær kyllingebrystet i skiver og læg det i skålen. Drys sesamfrø på. Server med citronbåde. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 707 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 32%

Fedt: 40%