Balsamicokylling Buddha Bowl

25 min. total

Ingredienser

  • 1 stk kyllingebryst
  • 1 spsk balsamico eddike
  • 0,5 spsk soyasauce
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk tørret oregano
  • 0,5 fed hvidløg, finthakket
  • 0,6 dl quinoa, kogt
  • 2,4 dl rosenkål, halveret
  • 1,2 dl babyspinat
  • 0,25 stk avocado i skiver
  • 0,6 dl kidneybønner, drænet
  • 1,2 dl broccoli, buketter, blancheret
  • 0,5 tsk sesamfrø
  • 2 stykke citronbåd

Instruktioner

  1. Tag en skål og pisk eddike, sojasauce, oregano, salt og hvidløg sammen. Tilføj kylling.
  2. Lad det marinere nogle minutter.
  3. Opvarm 1/2 af olien på en grillpande ved mellem-høj varme. Krydr kyllingen med salt og peber. Steg kyllingen i 4 minutter på hver side.
  4. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Dræn overskydende vand.
  5. Tag en skål og læg quinoaen i. Arranger rosenkål, spinat, avocado, bønner og broccoli ovenpå quinoaen.
  6. Skær kyllingebrystet i skiver og læg det i skålen. Drys sesamfrø på. Server med citronbåde. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 707 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 32%

Fedt: 40%