Bananmuffins

35 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk kokosolie
  • 2 spsk ahornsirup
  • 2 stk æg
  • 1 stk banan, most
  • 0,25 cup mandelmælk
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk vanilje ekstrakt
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk kanel, stødt
  • 1,8 cup fuldkornshvedemel
  • 0,33 cup havregryn

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 160 °C. Pensel muffinform med olie.
  2. Pisk kokosolie og sirup sammen i en skål. Tilføj æg og pisk grundigt.
  3. Rør banan og mælk i. Tilføj natron, vanilje ekstrakt, salt og kanel.
  4. Tilføj med og havregryn til skålen. Rør indtil en ensartet dej er dannet. Tilføj en lille smule vand, hvis nødvendigt.
  5. Fyld hvert muffinhul 2/3 op. Drys havregryn på toppen.
  6. Bag muffins i 22-25 minutter. Tag dem ud og lad dem køle af på en bagerist. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 263 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 25%