Blåbær-havre muffins

35 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup havregryn
  • 0,5 cup kærnemælk
  • 0,5 cup hvedemel
  • 0,25 tsk natron
  • 0,25 tsk salt
  • 0,25 cup brun farin
  • 0,5 stk æg, pisket
  • 0,12 cup rapsolie
  • 1 tsk citronskal
  • 0,5 cup blåbær

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 205 °C. Sæt bagerist i midten. Læg papir i muffinforme.
  2. Tag en skål og bland havregryn og kernemælk. Lad det hvile.
  3. I en ny skål, tilføj mel, bagepulver, natron, salt og brun farin. Pisk det sammen og stil det til siden.
  4. Tilføj æg, olie og citronskal til havreblandingen og bland det sammen.
  5. Tilføj havreblandingen til de tørre ingredienser og rør til en ensartet dej er skabt. Tilføj blåbær.
  6. Fyld muffinformene 3/4 op. Bag dem i 15-22 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 224 kcal.

Protein: 9%

Kulhydrat: 57%

Fedt: 34%