Blandet bønnesuppe

55 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 200 gram limabønner, drænet
  • 1 stk løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk grøn chili, hakket
  • 0,5 tsk paprika
  • 0,5 tsk kanel, stødt
  • 1 blad laurbærblad
  • 2 stk gulerod i tern
  • 2 stk pastinak i tern
  • 6 ounce brune linser
  • 6 cup grøntsagsbouillon
  • 200 gram kidneybønner, drænet
  • 2 spsk persille, hakket
  • 1 cup kikærter, drænet

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en gryde ved mellem-høj varme. Sauter hvidløg og chili i 30 sekunder under omrøring.
  2. Tilføj kanel, paprika, laurbær, gulerod og pastinak. Rør det sammen.
  3. Tilføj linser og rær det sammen. Skru op for varmen og tilføj grøntsagsbouillon.
  4. Skru ned for varmen og lad det simre indtil al væsken er absorberet, omtrent 20 minutter.
  5. Rør bønner og kikærter i. Kog i 5 minutter. Tag den af varmen og lad den trække. Smag til med krydderier. Pynt med persille. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 420 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 59%

Fedt: 19%