Blodappelsin-laksesalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1,5 spsk olivenolie
  • 1 stk laksefilet
  • 2 cup romainesalat
  • 4 stykke appelsin, skåret
  • 0,5 stk avocado i skiver
  • 1 spsk pinjekerne, ristet
  • 1 spsk limesaft

Instruktioner

  1. Opvarm 1/3 af olien i en pande ved mellem-høj varme. Krydr laks med salt og peber.
  2. Grillsteg laksen i 4 minutter per side. Anret salat, appelsin og avocado på en tallerken.
  3. Dryp limesat og den resterende olie ud over salaten. Krydr med salt og peber. Læg laksen ovenpå og pynt med pinjekerner. Værsgo.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 714 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 11%

Fedt: 70%