Blomkålsdeller

30 min. total

Ingredienser

  • 4 cup brune ris
  • 6 cup blomkål, buketter
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 cup fuldkornshvedemel
  • 2 stk æg, pisket
  • 8 spsk parmesan, revet
  • 0,25 cup persille, hakket
  • 0,33 cup varmt vand
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 stk lime, både

Instruktioner

  1. Kog risene efter emballagens anvisninger.
  2. Damp blomkål ved mellem varme i 5-6 minutter. Hæld vandet fra og snit blomkålen.
  3. Tag en skål og bland blomkål, mel, hvidløg, æg, revet ost, persille, salt og peber.
  4. Tilføj vand efter behov. Opvarm olie på en non-stick pande ved mellem-lav varme.
  5. Øs dej på panden og steg i 2,5-3 minutter på hver side.
  6. Server blomkålsdellerne med ris og lime. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 561 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 24%