Blomkålsdeller

30 min. total

Ingredienser

  • 9,5 dl brune ris
  • 14 dl blomkål, buketter
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 2,4 dl fuldkornshvedemel
  • 2 stk æg, pisket
  • 8 spsk parmesan, revet
  • 0,6 dl persille, hakket
  • 0,8 dl varmt vand
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 stk lime, både

Instruktioner

  1. Kog risene efter emballagens anvisninger.
  2. Damp blomkål ved mellem varme i 5-6 minutter. Hæld vandet fra og snit blomkålen.
  3. Tag en skål og bland blomkål, mel, hvidløg, æg, revet ost, persille, salt og peber.
  4. Tilføj vand efter behov. Opvarm olie på en non-stick pande ved mellem-lav varme.
  5. Øs dej på panden og steg i 2,5-3 minutter på hver side.
  6. Server blomkålsdellerne med ris og lime. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 561 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 24%