Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Blomkålskødboller
40 min. total
Ingredienser
- 0,5 stk blomkål, buketter
- 3 tsk olivenolie
- 0,25 stk rødløg, hakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 3,3 dl havregryn
- 2 spsk italiensk krydderi
- 1,2 dl græsk yoghurt
- 0,5 tsk hvidløgspulver
- 2 tsk citronsaft
- 9,5 dl romainesalat, snittet
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 175 °C. Læg bagepapir på en bageplade. Fordel blomkålbukketerne på pladen og dryp 1/3 af olien på dem.
- Vend blomkålen i olien, så de er dækket. Bag dem i 20 minutter. Imens. opvarm da 1/2 af den resterende olie i en pande ved mellem varme.
- Sauter løg og hvidløg indtil de er klare og fjern dem fra varmen. Tag blomkålen ud af ovnen.
- Tilføj blomkål, havregryn, hvidløg og løg til en foodprocessor og blend dem sammen. Hæld blandingen i en skål.
- Tilføj krydderier, salt, peber og den resterende olie. Rør det sammen. Rul blandingen til små boller.
- Læg dem på bagepladen. Stil dem i fryseren i 10-15 minutter. Opvarm en pande med fedtstof over mellem-høj varme.
- Steg blomkålbollerne i 10-15 minutter. Bland yoghurt, hvidløgspulver og citronsaft i en skål.
- Server blomkålskødbollerne med yoghurt dip og salat til. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 198 kcal.
Protein: 19%
Kulhydrat: 53%
Fedt: 28%